SOUL - "Egészség a magvak erejével"A SOUL következő előnyeit igazolták klinikailag:
Magas antioxidáns tartalma révén segít leküzdeni a krónikus megbetegedéseket, erős méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatása van. Utat engedve az immunrendszer védekező mechanizmusának, növeli a sejtek energiaszintjét és öregedést gátló összetevői is vannak.

Dr. Arnold S. Leonard gyermekorvos, rákkutató professzor - a Soul megalkotója - a kísérleteiben rájött a magvakban rejlő erőre. A magvak hidegsajtolásával való hatóanyagok kinyerése, megőrzi a legtermészetesebb formáját, így a sejtekben való beépülése leghatékonyabban történik.

Fekete málna: nagyon magas antioxidáns tartalom
Chardonnay szőlőmag: magas ásványi só, bioflavonidok (resveratrol), telítetlen zsírsav, Omega 3,6,9 tartalom
Fekete köménymag: Mohamed próféta szerint a "halálon kívül minden betegséget gyógyít". Jó hatásfokkal, gomba és baktériumölő, gyulladásgátló, segíti a hasnyálmirigy működését, a belek munkáját

A Soul nem egyszerű táplálék-kiegészítő, hanem funkcionális élelmiszer.
Az élelmiszer akkor funkcionális, ha a szervezet egy vagy több funkciójára pozitív hatású, meghatározott egészségügyi előnyökkel jár. A funkcionális élelmiszer csak természetes anyagokat tartalmazhat, ami tabletta vagy kapszula formájában nem fordulhat elő.

Kinek ajánljuk a soult:

- aki BETEG
Saját ill. a csapat tapasztalata szerint, számos betegséget oldott meg rendszeres vagy időszakos szedése, ill. indította el a gyógyulás felé.

- aki EGÉSZSÉGES
Magas antioxidáns tartalma miatt, segít a szervezetnek az oxidációs folyamatok által keletkezett szabadgyök megkötésével, ezáltal betegségmegelőzésben fontos szerepet tölt be.

- akinek SOK ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGE
Beltartalma olyan anyagokat tartalmaz, amitől a sejtfal átjárhatósága megnövekszik, ezáltal plusz energiát ad a testnek.

- aki FOGYÓKURÁT TART
Köztudott, hogy a salakanyagot a zsírszövetekben raktározódnak.
A fogyókúrák sikertelensége abból adódik, hogy a fogyás során elvesztett zsírból felszabaduló salakanyagokat a szervezet nem tudja kiüríteni. A salakanyagok kiürítésére antioxidánsra van szükség. A SOUL kapható gyógynövények között a legmagasabb antioxidációs értékkel rendelkezik. Egy zacskó 5238 ORAC egységet tartalmaz(1000mg C-vitamin 1890 ORAC értékű, amiből az orvosok napi 100mg-otajánlanak, továbbá az alma 10dkg 207, a cékla 10dkg840, a hagyma 10dkg 450ORAC értéket tartalmaz). Mindamellett megoldja a szervezet vitamin és nyomelem ellátását.

- aki SZERETNE A FORGALMAZÁSBÓL PÉNZT KERESNI

Mivel természetes anyag, ezért mindenki szedheti.

Bővebb információt kaphat munkatársunktól: Debreceni Tibor 70/5020-484; info@babolnahus.hu
 
  info@sonkalovagrend.hu
FOXBIT webdesign